Bijuterii cu zâmbet

Experiența de peste 25 de ani în domeniu ne-a învățat că cel mai frumos accesoriu pe care îl poate purta o persoană este zâmbetul, asortat cu o bijuterie cu stil. Lucrate manual de bijutieri cu experiență, obiectele prețioase create în atelierul nostru se disting prin bun-gust și atenția cu care sunt desăvârșite. Fie că vorbim de verighete, inele de logodnă cu diamant sau cercei încrustați cu pietre prețioase, realizate la comandă sau care fac parte din colecții, magazinul din București (strada Ilioara nr. 14 i, sectorul 3) vă așteaptă cu prețuri fără concurență.

Descoperă colecțiile noastre

Reduceri de 20% la comenzi de peste 1.000 de lei

Bijuteria ta, misiunea noastră

Bijuteriile create de artiști bijutieri cu experiență îți vor defini personalitatea. Hai să ne cunoaștem. Ne găsești online pe cadoubijuterii.ro sau în magazinul nostru din Bucureșlti, situat în strada Ilioara nr. 14 i. Te așteptăm!

Ce spun clienții noștri

Recomand datorită materialelor de calitate folosite, prețurilor foarte bune și nu în ultimul rând personalului extraordinar! Felicitări!

Ștefan

Un magazin cu prețuri foarte bune, fără concurență aș zice, și o ofertă cuprinzătoare pe gustul oricui. Bijuterii atent lucrate manual. Recomand!

Cristian

Am descoperit acest magazin din întâmplare și m-a surprins extrem de plăcut. Bijuterierul m-a ajutat să fac o alegere minunată. Produse de calitate! Recomand!

Cosmin