Despre Noi

Bijuterii cu zambet

Experienta de peste 25 de ani in arta realizării și comercializării de bijuterii ne-a invatat ca cel mai frumos accesoriu pe care il poate purta o persoana este zambetul, asortat cu o bijuterie cu stil. Lucrate manual de bijutieri cu experienta, obiectele pretioase create in atelierul nostru se disting prin bun-gust si atentia cu care sunt desavarsite. Colecțiile noastre de bijuterii te așteaptă, fie aici, în magazinul nostru online CadouBijuterii.ro, fie că alegi să ne vizitezi în magazinul nostru din strada Ilioara nr.14i, sector 3, București (stația de metrou Nicolae Grigorescu).

Colectia Platinum

Da-i un simbol al dragostei tale nesfarsite

Scopul nostru

Bijuterii care pot fi purtate zi si noapte pentru a crea un aspect spectaculos de diamante.
Atelier

Ce spun clientii nostri

Bijuterii care pot fi purtate zi si noapte pentru a crea un aspect spectaculos de diamante.

O sa-i spun mamei mele despre asta, ea ar putea sa apeleze cu adevarat la Cadou Bijuterii! Cadou Bijuterii te poate ajuta cu tot ce ai nevoie. As dori, de asemenea, sa multumesc intregului personal.

Valentina R.

Cadou Bijuterii ne-a depasit complet asteptarile. Este chiar minunat. Este solutia perfecta pentru afacerea nunta voastra. Cadou Bijuterii merita toata aprecierea mea.

Sofia V.

Cadou Bijuterii m-a impresionat pe mai multe niveluri. Sunt atat de multumita de inelul meu create la ei. Este incredibil.

Diana E.

Indiferent unde te duci, tot cei de la Cadou Bijuterii sunt cei mai buni si cei mai profesionisti in acest domeniu! Mentineti munca excelenta. Bravo!

Marius P.

As dori, de asemenea, sa va multumesc intregului personal. Nu pot sa va spun cat de fericita sunt cu noua mea achizitie. Cadou Bijuterii sunteti cei mai buni.

Elena T.

Am dorit un set de bijuterii la comanda. Cei de la Cadou Bijuterii m-au ajutat si am colaborat foarte bine cu tot personalul. Cu siguranta am recomanda si prietenelor mele magazinul.

Roxana N.