Servicii

Va invitam sa beneficiati de serviciile oferite de bijutierii nostri experimentati:

  • realizarea și comercializarea bijuteriilor din aur și argint, lucrate manual, unicat și cu pietre naturale prețioase și semiprețioase
  • reconditionari bijuterii din aur, argint
  • reparatii bijuterii aur, argint (modificari, slefuiri, montari pietre, aurire, argintare)
  •  acoperiri metalice (cu metal pretios)
  •  inlocuire ornamente (pietre pretioase si semi-pretioase, cristale, etc.)
  •  expertizarea bijuteriilor

Reparatiile bijuteriilor. Fie ca este vorba de bijuterii cumpărate din magazinul nostru, dar și bijuterii proprii de altă proveniență, vă rugăm să ne contactați cu ajutorul formularului de contact, expunand problema, după care noi vă vom contacta pentru a vă informa asupra timpului și costului de remediere a problemei urmând, că dacă sunteți de acord, să veniți la magazinul nostru de la adresa pe care o puteți găsi pe pagina de contact pentru a vă prelua bijuteria.

Vă prezentăm mai jos câteva din serviciile de reparații pe care le oferim, la cele mai înalte standarde de calitate:

lipire lanț si bratara din argint si aur

lipire șină inel din argint si aur

confecționare anou din argint si aur

confecționare șină inel din argint si aur

nit brățară din argint și aur

recondiționare bijuterii vechi

recondiționare bijuterii clasice

reparare închizătoare din argint, aur

nit cercei din argint, aur

lipire cercei din argint, aur

montare piatră prețioasă și semiprețioasă

mărire sau micșorare inel din argint si aur

mărire sau micșorare verighete din aur sau argint

șlefuire și curățare bijuterii din argint si aur.

Cadou Bijuterii.ro pune la dispoziție servicii personalizate în folosul dvs

SUPORT ȘI CONSULTANȚĂ
Bijuteria dorită ajunge la tine într-o secundă

Doriţi să evaluaţi, reparaţi sau să recondiţionaţi o bijuterie? Este ziua de naştere a unei persoane dragi şi aţi dori să îi faceţi cadou o pereche de cercei de aur, o brăţară de argint sau un colier? Căutaţi un inel special? Colecţiile noastre vă stau la dispoziţie pentru orice fel de buget, experții noștri urmând a vă arăta mii de modele unice pentru a găsi bijuteria perfectă. Comanda ta fie poate fi ridicată din magazinul nostru din strada Ilioara nr. 14i, sector, București, fie va ajunge prin curier, însoţită de factură şi certificatele de calitate şi garanţie.

Cere o ofertă
PROMOȚIE

Ati găsit aleasa inimii, a spus marele DA, și evenimentul cel mai important din viața voastră se apropie. Magazinul nostru din str. Ilioara nr. 14i, București și magazinul online vă aşteaptă cu sute de modele de verighete strălucitoare care să vă însoţească întotdeauna în călătoria minunată împreună care vă aşteaptă. Aveţi un model deja de verighete şi doriţi să aflaţi cât ar costa să îl confecţionăm? Nimic mai simplu! Transmiteţi o solicitare către specialiştii noştri bijutieri şi veţi fi cu un pas mai aproape de perechea de verighete mult visată.

Colecția de verighete
REPARAȚII
Readucem la viața bijuteria ta preferată

Orice bijuterie veche sau ruptă poate fi înlocuită cu una nouă, numai bună să o faci cadou cuiva drag! Foarte mulți dintre noi avem bijuterii din aur vechi, rupte sau pe care pur și simplu nu le mai purtăm. Dacă vreți să trăiți bucuria purtării unei bijuterii noi, în schimbul aurului vechi, puteți lua bijuterii de aur noi, la modă. Avem bijuterii din aur și argint pentru copii, tineri sau pentru adulți, pentru orice gust. Dacă aurul pe care îl aveți nu acoperă valoarea integrală a bijuteriei noi veți plăti doar diferența de bani. pentru acest tip de servicii vă așteptăm în magazinul nostru din strada Ilioara nr. 14i, sector 3, București!

Întreabă un specialist