Politica de anulare comanda

Politica de anulare a unei comenzi realizate către SC GOLD RING PROD SRL, CUI 4798330, J40/21788/1993, 200 lei capital social, sediul social: strada gura caliței Nr. 4-32, bl. 1, Sc. A, Etaj 7, ap. 101, cam. 1, Sector 3

In cazul inregistrarii unei comenzi in care produsul are caracteristicile eronate dintr-o eroare umana sau tehnica, Vanzatorul va depune toate eforturile pentru a livra un produs cu caracteristici asemanatoare produsului comandat. Dacă Cumparatorul nu va fi de acord cu această soluție, Vanzatorul are dreptul de a anula această comanda.

Returul

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Cumparatorul il va informa pe Vanzator de intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de retur afisat in Site sau prin transmiterea unui e-mail.

Produsele pot fi schimbate în termen de 14 de zile calendaristice de la data achiziției online pentru rambursarea sumei platite si 30 de zile calendaristice de la data achizitiei – pentru schimbarea produsului.

Bijuteriile personalizate, datorita faptului caă sunt create si produse la comanda, nu pot fi returnate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Bijuteriile care sunt create si realizate doar la comanda nu pot fi returnate.

În cazul inelelor a căror măsură poate fi modificată, clientul poate solicita acest serviciu în termen de maxim 15 zile de la data achiziției. Procedura de modificare este gratuită pentru inelele încrustate cu diamante, costurile adiționale fiind percepute doar în cazul în care este necesară adăugarea de material (aur), pentru mărirea diametrului bijuteriei. Costul va fi calculat în funcție de gramajul/cantitatea de aur adăugată.

Vanzatorul va suporta cheltuielile de transport aferente returului in urmatoarele situatii:

  • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme
  • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate etc.) fata de comanda plasata;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;

Cumparatorul va suporta cheltuielile de transport aferente returului in cazul in care doreste schimbarea produsului din motive care nu țin de conditiile exprimate mai sus (deteriorari severe la livrare, discrepante intre Comanda și produsul livrat, defecte de fabricatie).

Cumparatorul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte despagubiri, in urmatoarele situatii:

  • Cererea de returnare este facuta dupa incheierea termenului de 14 zile calendaristice, respectiv 30 zile calendaristice de la livrarea produsului.
  • Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, insotit de documentele aferente.

Cumparatorul va fi informat in e-mailul de confirmare a Comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur.

In cazul in care Cumparatorul nu returneaza produsele corect impachetate pentru manipulare, curierul desemnat de Vanzator pentru ridicarea acestuia pe cheltuiala lui este indreptatit sa refuze preluarea coletului.

In cazul in care Cumparatorul alege o alta cale de retur dacât cea agreata de Vanzator, Cumparatorul este raspunzator de orice nereguli de impachetare si manipulare constatate la receptia returului.

Vanzatorul ii va rambursa Cumparatorului suma primita in decursul a 30 zile calendaristice de la data la care primeste cererea de retragere din partea acestuia, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.

Formular de retur

Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este ce v-ați dorit, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru a primi contra-valoarea lui (mai puțin cheltuielile aferente returului) într-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție.

Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

Produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului nu se vor putea returna.

Dacă vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru cât mai repede și să completați Formularul de Retur. Toate costurile implicate în înlocuirea produsului vor fi suportate de către CadouBijuterii.ro

Dacă produsul livrat nu este conform specificațiilor din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. Costurile pentru retur vor fi suportate de către CadouBijuterii.ro.

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

  1. Completați formularul de Retur
  2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.
  3. În colet adăugați produsul, factura și certificatul de garanție.
  4. Expediați coletul pe adresa:

SC GOLD RING SRL – Vânzări Online

Str. Ilioara nr. 14i, sector 3, Bucuresti

cod poștal 032125

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 30 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de retur.