Bijuterii în trend în 2020-2021

Bijuteriile în formă de inimă, care au apărut prima data în epoca victoriană, sunt la mare căutare în acest an, fiind folosite în cadrul multor colecții prezentate de branduri cunoscute printre care Versace. Inelele, cerceii sau pandantivele în formă de inimioare sunt moduri inedite de ați arăta dragostea și care nu se demodează niciodată.

Cercetând mai bine subiectul, aflăm că inima înseamnă astăzi iubire, afecțiune, compasiune și credință. Este deopotrivă simbolul prieteniei, al carității, dar și al dragostei profane. Este una dintre cele mai îndrăgite și purtate bijuterii. Fie că are forma unui pandantiv sau a unei broșe, că decorează un colier somptuos sau o simplă pereche de cercei, inima reprezintă un talisman cu semnificații profunde.

Dacă porți o bijuterie sub formă de inimă:

– îți protejează dragostea și căsnicia;

– întărește afecțiunea față de persoana iubită;

– arată că ești implicată într-o relație;

– dezvăluie o fire emotivă, delicată și feminină.

Cristale, pietre semi-pretioase și perle

Marii designeri se pare că au mizat pentru acest an pe bijuterii, coliere, cercei si inele îmbodobite cu cristal de rocă, topaz, ametist, lapis, malachit. Recomandăm broșe cu un aspect metalic, vintage care au stat până acum rătăcite prin sertare, completate cu pietre și cristale. Formele pot diferi de la păsări, șerpi, fluturi la diverse insecte. Se poartă amuletele, talismanele și pandantive cât se poate de mari.

Moda retro e și ea în trend, iar se pare că perlele nu se demodează niciodată. Colierele cu perle și alte bijuterii cu perle sunt în trend și nu veți da în acest an greș cu ele.

Cerceii la modă 2020-2021 sunt neapărat masiv și mari, atârnând în jos, chiar și la umeri, bogat decorate cu strasuri și pietre, și, de asemenea, elemente metalice.