Bijuterii și metale prețioase care vor fi mereu la modă

Aurul, argintul și platina sunt cele mai populare trei metale prețioase utilizate în fabricarea de bijuterii. Toate sunt cunoscute pentru durabilitatea, frumusețea și raritatea lor și fiecare are caracteristici unice care le fac potrivite pentru diferite tipuri de bijuterii.

Aurul este o alegere clasică pentru bijuterii, cunoscută pentru tonurile sale bogate, calde și versatilitate. Aurul este disponibil în mai multe culori diferite, inclusiv galben, alb și trandafir, și poate fi aliat cu alte metale pentru a crea o varietate de nuanțe și finisaje. Aurul este, de asemenea, o investiție bună, deoarece valoarea sa tinde să se aprecieze în timp.

Argintul este o alegere populară pentru bijuteriile de modă, cunoscută pentru accesibilitatea și versatilitatea sa. Argintul este un metal cu tonuri reci, care poate fi lustruit la o strălucire ridicată sau poate fi dat cu un finisaj mat sau periat. Argintul este, de asemenea, ușor de lucrat, ceea ce îl face o alegere populară pentru modele de bijuterii complicate sau detaliate.

Platina este un metal rar și valoros, cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa. Platina este un metal dens, greu, care este în mod natural alb, ceea ce îl face o alegere populară pentru inelele de logodnă și alte bijuterii fine. Platina este, de asemenea, hipoalergenică, ceea ce o face o alegere bună pentru persoanele cu piele sensibilă.

Alegerea metalului prețios pe care să îl folosești în realizarea de bijuterii depinde de preferința designerului, de tipul de bijuterii realizate și de prețul dorit. Indiferent de metalul care este în tendințe în 2023, aceste trei metale prețioase vor rămâne cu siguranță alegeri populare pentru fabricarea de bijuterii pentru anii următori” (CadouBijuterii.ro)

modele de bijuterii la modă în 2023

Coliere stratificate: Stratificarea colierelor de diferite lungimi și stiluri a fost o tendință populară în ultimii ani și este probabil să continue în 2023. Colierele în straturi pot adăuga profunzime și textură oricărei ținute și pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului tău personal.

Cercei statement: cerceii îndrăzneți, supradimensionați au fost o tendință populară în ultimii ani, iar această tendință este probabil să continue și în 2023. Cerceii statement pot adăuga un plus de culoare și personalitate oricărei ținute și pot fi purtați atât pentru ocazii casual, cât și pentru ocazii formale.

Lanțuri groase: Lanțurile groase au fost o tendință populară în domeniul bijuteriilor în ultimii ani și este probabil să continue în 2023. Lanțurile groase pot fi purtate ca o piesă de excepție pe cont propriu sau stratificate cu alte coliere pentru un aspect mai stratificat.

Inel de logodnă de aur 14K model YELLOW LOVE
Inel de logodnă de aur 14K model YELLOW LOVE
Cercei argint 925 Little stars
Cercei argint 925 Little stars
Cercei argint Snake bite
Cercei argint Snake bite

Piese de inspirație vintage: Bijuteriile de inspirație vintage au fost o tendință populară în ultimii ani și este probabil să continue și în 2023. Piesele de inspirație vintage pot adăuga o notă de nostalgie și farmec oricărei ținute și pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului tău personal.

Pietre pretioase colorate: Pietrele pretioase colorate au fost o tendinta populara in bijuterii in ultimii ani, iar aceasta tendinta este probabil sa continue si in 2023. Pietrele pretioase colorate pot adauga o nota de culoare si personalitate oricarei tinute si pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului dumneavoastra personal.