Bijuteriile cu simboluri, în trend în 2021! Tu știi ce simbolizează bijuteria pe care o porți?

Purtăm bijuterii care de cele mai multe ori conțin o serie de simboluri, fie că vorbim de cele care sunt asociate cu bunăstarea, înțelepciunea, norocul sau dragoste. Vă invităm în lumea subînțelesurilor bijuteriilor, un demers pe care îl facem pentru a te face să porți conștient o anumită bijuterie și pentru a te bucura de bijuteria pe care o porți și de beneficiile ei.

CRUCIULITA COLORATA AUR 14K

CRUCE AUR GALBEN CU PIETRICELE ALBE

Ce simbolizează și cum trebuie purtată crucea

Crucea este un simbol crestin legat de rastignirea pe cruce a lui Iisus Hristos. Prima cruce se primeste la botez, fiind astfel marcat momentul in care persoana respectiva s-a crestinat si a primit mantuirea de la Hristos. Biserica sustine ca aceasta cruce trebuie purtata tot timpul vietii. De asemenea, este important ca aceasta sa fie pozitionata la nivelul diafragmei, astfel incat sa ramana un simbol secret.

Daca vrei sa porti un pandantiv cruce pentru a indica ritul religios de care apartii, este recomandat sa te indrepti spre o cruce de dimensiuni mici, pe care sa o asortezi la tinute cat mai simple. Legile bisericesti spun ca doar preotii au dreptul sa poarte cruci peste haine, asadar, este bine sa tii cont si de acest aspect.

În vremurile moderne nu trebuie să fii neapărat creștin pentru a purta un pandantiv cruce sau alt simbol religios, ci doar pentru ca acesta se potriveste cu stilul tau vestimentar. Femeile asorteaza un pandantiv cruce cu un decolteu adanc, desi exista exemple de doamne si domnisoare care il combina cu o bluza pe gat sau cu o rochie colorata. Barbatii isi evidentiaza pieptul gol cu ajutorul acestui tip de pandantiv.

 

Trifoiul cu 4 foi, o bijuterie învăluită în mister

Deși PANDANTIV AUR TRIFOI CU 4 FOItrifoiul cu 4 foi este asociat în mod tradițional cu norocul există foarte multe superstiții captivante despre acest simbol. Știai că, în secolul al XVII-lea, în Europa de Vest, se obișnuia să se așternă trifoi cu 4 foi în calea miresei, astfel încât să aibă parte de fericire în noua să viață? Dacă reușești să dai peste un trifoi cu patru foi și îl pui în buzunarul persoanei iubite, această te va îndrăgi pentru totdeauna. Dacă pui unul sub pernă sau sub pat, nici o fantomă nu te va deranja și vei avea vise plăcute. O fată care agață un trifoi cu 4 foi deasupra ușii de la intrarea în casă, se asigura că cel dintâi bărbat necăsătorit venea pe acolo și urma să-i fie soț. Unii și-l pun în pantofi pentru a le îndrepta picioarele spre sufletul lor pereche!

 

Libelula, o bijuterie ce simbolizează feminitatea și schimbarea

Libelulele sunt inLIBELULA AUR VINTAGEsecte aducatoare de noroc 🍀 si semnifica schimbarea si visarea. Sunt in mod simbolic asociate cu prosperitatea, puterea, curajul, pacea, armonia si puritatea. Elegante in zborul lor, libelulele sunt considerate si un simbol al feminitatii. Libelula este si un simbol al Japoniei, tara careia i se mai spune si Insula Libelulei (Akitsu-shima). Aceasta denumire provine, se pare, de la exclamatia legendarului imparat Jimmu care, pe cand contempla tara de pe inaltimile muntelui Yamato, a spus: ”Parca ar fi o libelula!”.

 

Broaca țestoasă, simbol al longevității

Cel mai reprezentativ simbol al longevitatii, stabilitatii si rezistentei isi afla personificarea in 🐢 #broasca testoasa. Una dintre cele patru animale celeste, 🐢 este un simbol Feng Shui pentru protectie, ajutor, cariera, prosperitate si noroc 🍀 Feng Shui are 4 mari simboluri sacre: #dragonul, #pasarea #Phoenix, #tigrul si broasca #testoasa. Dragonul simbolizeaza focul, pasarea phoenix aerul, tigrul pamantul si broasca testoasa este simbolul apei. Desi lenta, broasca testoasa isi continua drumul ales cu o determinare si o hotarare fantastice, iar simbolul Feng Shui cu infatisarea ei este renumit pentru puterile sale.

Pandantiv-Broasca-Testoasa-din-Aur-Galben-2

Pandantiv-Broasca-Testoasa-1