Despre puterea și energia bijuteriilor și cum să beneficiem de protecția acestora

Este cunoscut că elementele care ne înconjoară posedă o anumită energie și o anumită frecvență energetică. Această frecvență este în strânsă legătură cu conexiunea energetică dintre toate elementele Universului, fapt pentru care pietrele prețioase, semiprețioase și metalele prețioase, precum aurul sau argintul, au fost considerate o punte de conexiune între viața fizică și viața spirituală.

În anii de formare, conform https://www.magazinuldepietre.ro/ acestea preiau energia elementelor naturale la care sunt expuse (soare, lună, apa mării etc.) și, de aceea, acestea interacționează ulterior în mod individual cu anumite puncte energetice din corpul uman. Fiecare piatră semiprețioasă este diferită, nu doar în ceea ce ține de culoare și compoziție, dar și de semnificația care îi este atribuită.

COLECȚIA SIMBOLURI UNIVERSALE – BIJUTERII PENTRU PROTECȚIE ȘI VIBRAȚII POZITIVE

Cercei argint 925 Pomul vieții
Cercei argint 925 Pomul vieții

Chiar dacă nu este dovedit din punct de vedere științific că acesta au, într-adevăr, proprietăți vindecătoare și schimbătoare de energie raportat la oameni, pietrele semiprețioase sunt adesea folosite drept un totem de intenție care va ghida ulterior comportamentul celui care le deține, atunci când sunt activate energetic.

Se poate ca efectul creat să fie unul placebo, însă scopul final este îndeplinit. Spre exemplu, dacă ai nevoie de un talisman pentru a te relaxa, poți ține în camera ta o piatră de ametist sau o poți purta ca pe o bijuterie pe care să o vezi mereu și să-ți amintească de scopul pe care i l-ai asociat. Ametistul este considerat o piatră semiprețioasă care aduce claritate în gândire, activând în special la nivelul capului, fapt care te va ajuta, fie energetic propriu-zis, fie și doar placebo, să îți păstrezi intenția inițială de relaxare.

Aurul și pietrele prețioase păstrează vibrațiile proprietarilor. Împărtășind această credință, multe persoane evită să poarte bijuteriilor rudelor decedate.Cu toate acestea, un inel donat de o rudă în timpul vieții sale nu poartă energie negativă.

Bijuteriile antice, vechi, moștenite, au supraviețuit multor vieți și au acumulat sentimentele și emoțiile multor oameni. Au energie puternică. Prin urmare, purtarea lor zilnică poate afecta biocâmpul și soarta noului proprietar.

Pietrele care au fost deținute anterior de altcineva pot fi numite o surpriză energetică. Bijuteria, care posedă propriul său biocâmp, o completează cu vibrațiile energetice ale proprietarului anterior. Care va fi efectul fuziunii biocâmpurilor este necunoscut. Prin urmare, este imperativ să curățați piatra înainte de a începe să o purtați.

Un diamant moștenit de la părinți este un talisman puternic. Are puteri de protecție mai puternice decât piatra nouă cumpărată. Rubinele, spre exemplu, acumulează informații despre boli și leziuni, deci nu le puteți purta fără curățare. Un smarald este considerat o amuletă foarte puternică. Este una dintre acele pietre rare care pot fi purtate la rândul lor de mamă și fiică.

Bijuteriile altora pot fi purtate numai după curățare. Terapeuții energetici recomandă curățarea oricărei bijuterii, chiar și a unui cadou sau magazin cumpărat. De ce este necesară această procedură pentru produsele noi? Un cadou nu poate fi făcut dintr-o inimă pură, iar un inel din magazin înainte de a fi încercat de mulți oameni cu gânduri și sentimente diferite. După curățarea bijuteriilor, o poți purta fără teamă și o poți umple numai cu energia ta pozitivă. Este suficient să țineți un produs nou sub apă curentă timp de câteva minute. Lucrurile altora necesită o curățare mai aprofundată și mai îndelungată. Timp de 3 zile, bijuteria se pune în apă, timp de 3 zile în sare fină și timp de 3 zile pe pervaz. Puteți sfinți bijuteria în biserică sau îl puteți ține în apă sfințită. De ce este mai bine să porți pentru prima dată o brățară sau inele pe mâna dreaptă? Pentru că astfel bijuteriile se vor umple rapid cu energia ta. Pietrele prețioase pot fi curățate cu ierburi, lumina lunii sau fumigare.

Cumpără acum unul dintre pandantele din Colecția Simboluri universale: