TOP 5 – Metode inedite de a o cere în căsătorie

Ești pe cale să îi pui marea întrebare. Dar, cum o vei face? Presiunea e cu atât mai mare cu cât știi că iubita ta o să le povestească despre asta mamei, tatălui, surorilor, fraților, verișoarelor, tuturor prietenilor ei, tuturor oamenilor de pe conturile ei de Facebook, Snapchat, Instagram și tuturor celor cu care se va întâlni. Iată câteva modalități inedite de a o cere în căsătorie pe iubita ta.

1) Dacă doriți să aveți o cerere în căsătorie de poveste despre care toată lumea să vorbească ani buni, luați avionul spre Santorini și pune-i ÎNTREBAREA pe o faleză cu vedere la Marea Mediterană în timpul apusului. Ea se va topi și le va vorbi tuturor despre acest moment. La o așa cerere în căsătorie, un inel cu diamant nu poate să lipsească din peisaj.

2) Dacă doriți să rămâneți pe plan local, alege locul ei preferat – un loc care are semnificație pentru amândoi. După ce ajungi acolo, roagă pe cineva să-ți facă o poză, dar în loc să pozezi, pune-te în genunchi și întinde-i INELUL. Poza va surprinde marea surpriză.

3) Trimite-ți logodnicul într-o căutare de comori care se va termina memorabil cu tine pe ungenunchi îndoit. Începeți lăsându-I un indiciu în timp ce este acasă (o notă scrisă de mână sau un mesaj text) care o duce în locurile preferate din oraș.

4) Dacă doriți vă distrați puțin – cereți partenerului dimensiunea inelului său în mod evident și aduceți cu voi o diagramă de dimensionare a inelului. Și când se supără că strici surpriza, spuneți: „Bine, încearcă acest inel în schimb”. Cu siguranță că va fi surprinsă!

5) Dacă iubește filmele și mereu a vorbit despre faptul că i-ar plăcea o cerere în căsătorie ca-n filme, reconstituie o scenă dintr-unul dintre filmele ei preferate. De exemplu, dacă iubește filmul Pretty Woman – închiriază o limuzină și ieși prin trapa mașinii și proclamă-i dragostea când ajungi la apartamentul ei.

Nu există o cerere în căsătorie perfectă, fiecare cuplu având propriile lui obiceiuri, lucruri mărunte care îi apropie și care îi amuză, așa că, indiferent ce metode veți alege să vă cereți în căsătorie aleasa inimii, suntem siguri că nu veți da greș!

Aruncă o privire la colecția de inele pregătită de noi special pentru ca iubita ta să se simtă unică: https://www.cadoubijuterii.ro/categorie-produs/inele/