Bijuterii must-have în colecţia unei femei

Orice femeie are trebui să aibă, în cutie ei de bijuterii, câteva accesorii care să se potrivească atât ținutelor obișuite, de zi cu zi, casual sau office, cât și evenimentelor speciale din viața lor. Pentru această ultimă categorie ne putem gândi la întâlniri de afaceri, cine sau serate oficiale sau bine-înțeles, evenimente importante de viață, cum sunt nunțile, botezurile și lista poate continua la nesfârșit.

Bijuteriile cu perle. Vorbim de bijuterii atemporale, potrivite atât ținutelor de zi cu zi, dar care, în principal, se accesorizează unei ținute elegante. Cea mai potrivită bijuterie pentru o rochie de seară, este un șirag simplu de perle. 

Cercei de aur galben și perle
Cercei de aur galben și perle
Set de cercei și pandant din aur alb și perle
Set de cercei și pandant din aur alb și perle

 

Lănțișorul cu pandantiv. Un lanț fin, cu un pandantiv care poate să aibă o semnificație aparte, este un accesoriu perfect de asortat unor ținute casual, de zi cu zi.

Lant de aur cu pandantiv infinit
Lant de aur cu pandantiv infinit

Un alt detaliu esential in tinutele dvs pentru ocazii speciale va fi reprezentat de cerceii care atârnă, care revin in atentia publicului, dupa ce in anii 80 detineau un loc fruntas in preferintele specialistilor in moda. Simpli sau extravaganti, decorati cu diamante sau alte pietre semipretioase. Cerceii model Electro se incadreaza in colectia CadouBijuterii.ro: sunt impletiti și deosebiti.

Cercei de aur alb și galben model Electro
Cercei de aur alb și galben model Electro

 

Bijuteriile sunt o forma universala de adoratie, sunt un mod excelent de a-ti exprima stilul personal. Bijuteriile sunt considerate a fi acel element special care finiseaza si invioreaza o tinuta si care iti induc totodata si tie o stare de bine si de confort.